Kontakt

Pia Theil Valnert Andersen

for nærmere oplysninger og

spørgsmål på

telefon +45 20 77 81 32 eller

pia@mvkonsulenten.dk

”At rydde op, skabe overblik og udvikle overskuelige strukturer og systemer er min absolutte force. Uanset om det gælder større eller mindre opgaver.”

Pia Theil Valnert Andersen.

Øget fokus på indtjening

Der er gode penge i at få sat virksomheden i system. Få rådgivning og hjælp til at skabe struktur i alle oplysninger og opnå en mere effektiv hverdag.


Vognmandskonsulenten hjælper dig med at få mere fokus på indtjening, effektivisering og optimering af din vognmands- og entreprenørforretninger. Overholdelse af lovgivning og miljøkrav sikres, dine forsikringer bliver tjekket og samtidig får du overblik over kundeservice, salg og marketing.

Vognmandskonsulenten giver hurtigt overblik over virksomheden ressourcer af materiel og medarbejdere bl.a. via administrationssystemer, som samtidig dokumenterer de mange krav til miljø, uddannelse, indkøb og egenkontrol/kvalitetssikring, du konstant bliver udsat for.

Kontakt Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen på telefon +45 20 77 81 32 eller skriv til pia@mvkonsulenten.dk og hør, hvordan du og din virksomhed får øget fokus på indtjening.