Kontakt

Pia Theil Valnert Andersen

for nærmere oplysninger og

spørgsmål på

telefon +45 20 77 81 32 eller

pia@mvkonsulenten.dk

”Jeg har god erfaring med oprydning i 'alle kroge' inden for vognmands- og entreprenørbranchen. Og så er jeg vild med nye udfordringer, hvor jeg kan bruge min analytiske og strukturelle sans og bl.a. arbejde med styring og projektledelse .”

Pia Theil Valnert Andersen

Få styr på projekterne

Som projektleder er Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, med til at skabe struktur og overblik via projektstyring – uanset om det gælder opgaver i marken eller hjemme på kontoret.

Projektstyring er en fast aftalt opgave, hvor Miljø- og Vognmandskonsulenten fungerer som tovholder og projektleder og følger et konkret projekt fra ende til anden. Det kan være igangsætning af indledende miljø- og projektundersøgelser, deltagelse i opstarts- og byggemøder, opsummering på opgaver og emner samt på andre områder, hvor der er ekstra behov for overblik og styring.

Fx kan projektstyring af miljøgodkendelse indebære, at Miljø- & Vognmandskonsulenten deltager i indledende møder med kommune og medarbejdere, udarbejder ansøgninger, sikrer dokumentation m.m. og følger op på hele processen indtil opgaven er i hus.

Med Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, som samarbejds
partner, får du fokus på struktur, analyse, rapportering og praktisk håndtering samtidig med at dine projekter er disponeret korrekt ift. lovgivning, miljø og ikke mindst god fornuft i økonomien.


Kontakt Miljø- og Vognmandskonsulenten på telefon +45 20 77 81 32 eller skriv til pia@mvkonsulenten.dk og hør, hvordan du og din virksomhed får 100 % styr og kontrol på alle opgavetyper.