Kontakt

Pia Theil Valnert Andersen

for nærmere oplysninger og

spørgsmål på

telefon +45 20 77 81 32 eller

pia@mvkonsulenten.dk

”Viften af miljøopgaver er bred – og det er mine erfaringer i marken også. Jeg trækker altid gerne i gummistøvlerne for at besigtige de praktiske forhold og bevæger mig ikke kun i administrationen.”

Pia Theil Valnert Andersen.

Få mere styr på miljøet

Som vognmand og entreprenør bliver du udsat for miljøkrav – ikke blot fordi der skal passes på miljøet, men også fordi myndigheder og kunder kræver det. Sammen med Miljø- og Vognmandskonsulenten får du styr på det hele – og kan oven i købet tjene penge samtidig.


Der bliver flere og flere miljøkrav i vognmands- og entreprenørbranchen. Der er øget fokus på forbrug, forurening, affald, sikkerhed og arbejdsmiljø, miljøcertificering og -godkendelser, APV profiler. Kravene er mange – og der er mange gode grunde til at have styr på miljøet. Ikke kun for miljøet skyld og for at opfylde kunders og myndigheders krav – men også fordi du kan spare penge på at have styr på miljøet og dine oplysninger.

Få tjek på sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen, i biler og maskiner. Få styr på uddannelse af medarbejdere og eksterne vognmænd/entreprenører, og få hjælp til arbejdspladsvurdering, arbejdspladsbrugsanvisninger og arbejdsmiljøorganisation.

Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, gør det nemmere at effektivisere og administrere alt fra jordflytningsanmeldelser, hjælp til miljøansøgninger og myndighedskommunikation, affaldshåndtering og -sortering af kunders og eget affald.