Kontakt

Pia Theil Valnert Andersen

for nærmere oplysninger og

spørgsmål på

telefon +45 20 77 81 32 eller

pia@mvkonsulenten.dk

”Ofte er det de helt små ting som styr på dokumentation og beskrivelser, der skaffer din virksomhed adgang til at deltage i større opgaver. Samtidig er det vigtigt, at dit materiale præsentere din virksomhed på en overbevisende måde.”


Pia Theil Valnert Andersen

Byd på flere opgaver

Lad ikke tungt udbudsmateriale begrænse dine muligheder for at byde på opgaver. Få hjælp til korrekte licitationer, tilbud, salg og marketing – og send et godt førstehåndsindtryk.


Udbudsmateriale, prækvalifikationer, licitationer, tilbud m.m. skal præsentere sig tydeligt og struktureret, så din virksomhed kan komme med i opløbet og vinde. Men det kræver, at du har 100 % styr på dokumentation og beskrivelser.

Miljø- og Vognmandskonsulenten har god erfaring med at lave præsentabel, struktureret og overskueligt tilbudsmateriale. Det er ikke lige meget hvad og hvordan, du afleverer dine tilbud til hverken kunder eller udbudsgivere – husk, at det ofte er der, du giver førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Få hjælp til at lave korrekte licitationer, tilbud, salg og marketing – og/eller til udarbejdelse af prækvalifikationer, licitationer og alt tilhørende dokumentation og beskrivelser.

Kontakt Miljø- og Vognmandskonsulenten på telefon +45 20 77 81 32 eller skriv til pia@mvkonsulenten.dk og hør, hvordan du og din virksomhed kan præsentere sig professionelt og dermed skabe mulighed for flere og større opgaver.