JRG Gruppen er specialister i slaggesortering og genanvendelse. Vi behandler og genanvender restprodukter bl.a. forbrændingsslagge, kulflyveaske, bygningsaffald m.m., som kan genanvendes bl.a. til miljøvenlig bundsikring af veje pg pladser.

 

Målrettet indsats fra Miljø- & Vognmandskonsulenten

JRG, Jørgen Rasmussen Gruppen, arbejder i en branche indenfor miljø og genbrug, hvor krav til godkendelser og tilladelser fra de forskellige kommuner, vokser fra dag til dag. Og især set ift. en i forvejen travl hverdag, kunne man se et behov for hjælp og assistance på området fra en person, der både var inde i sagerne og som samtidig kunne overskue at arbejde selvstændigt.

”Valget faldt på Pia Theil Valnert Andersen fra Miljø- & Vognmandskonsulenten, som havde besøgt os i tidligere. Hun kendte til vores branche og havde desuden de nødvendige kompetencer og erfaring indenfor de områder, vi havde brug for.”

”Pia arbejder systematisk, struktureret og er absolut grundig. Et område som miljø og genbrug, hvor der konstant er ændringer i love og regler, kræver en dedikeret person, som går dybt ind i tingene og undersøger alle muligheder helt til bunds, så der efterfølgende ikke er tvivl om, at de rigtige metoder er valgt.”

”Pia arbejder med fortløbende opgaver, hun er her et par dage om ugen, hvor hun indgår som en del af organisationen. Det betyder, at vi har turdet gå ind i nye og flere opgaver og dermed sikre vores kunder at de får lige netop den service, de forlanger og forventer.”

”Vi ville helst beholde hende helt for os selv, men når du nu sprøger; jo, så vil vi gerne anbefale hende til andre virksomheder. Hun er virkelig dygtig.”


Peter Rasmussen. JRG Gruppen, Støvring