Giver du en kop kaffe og lidt
af din tid..?

… så kommer jeg forbi til en uforpligtende snak om, hvordan du kan effektivisere, optimere og styrke administrative opgaver indenfor miljø, licitationer, styring af vognpark m.m.

KONTAKT MIG så finder vi sammen ud af din virksomheds behov og muligheder.
Ring +45 20 77 81 32 eller skriv til mig her pia@mvkonsulenten.dk

”Administrative opgaver behøver ikke kun være en belastning og udgift. De bør blive et effektivt redskab til ledelse, og derved skabe overblik, salg og dokumentation.”

Pia Theil Valnert Andersen

Rådgivning med engagement
og personlighed

Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, har stor indsigt i vognmandsbranchens mange udfordringer og kan derfor tilbyde analyse, løsningsforslag og rådgivning, der er tilpasset og målrettet lige netop din virksomhed. 

 

Pia Theil Valnert Andersen, ejer af Miljø- & Vognmandskonsulenten, har – udover en række relevante uddannelser indenfor miljø- og vognmandsbranchen, været med til

at drive vognmandsforretning i otte år og der igennem været ”rundt i hele forretningen” fra værksted til logistik, personaleadministration, miljø, affald, økonomi og bestyrelsesarbejde.

Med uddannelser som Laborant, Miljøtekniker samt Skov- og Landskabsingeniør,

10 års erfaring som rådgivende Ingeniør og HR & Personalechef i anerkendte virksomheder plus certifikat til at drivevognmandsforretning, er Pia Theil Valnert Andersen klar til at rådgive dig og din virksomhed. Klik og læs mere om Pia her!

 

Vognmandskonsulent

Få hjælp til korrekte licitationer, tilbud, salg og marketing. Få ryddet op i virksomhedens informationer og data, få nemmere adgang til licitationer, projekter m.m. og bliv stærkere til at opnå resultater for din virksomhed. Klik og læs mere her

 

miljøkonsulent

Få styr på alt fra øgede krav til miljø, administrativ miljøstyring, affaldshåndtering, arbejdsmiljø og -sikkerhed. Få hjælp til kontakt og dialog med myndigheder, ansøgning om miljøgodkendelser, miljøcertificering, anmeldelser om jordflytning, APV og APB.